Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2017 egy nagy fordulópont lesz az egész emberiség számára!
  2016-10-30 00:00:07, vasárnap
 
  2017 egy nagy fordulópont lesz az egész emberiség számára!





A 2017. év az asztrológusok szerint egy nagyon fontos és különleges év lesz, ami az egész emberiségre nagy hatással lesz.

A legtöbben addigra egyenlítik ki a személyes és családi karmáikat.

Tudjuk azt, hogy az emberiség fontos fordulóponthoz érkezett.

A régi világ már nem tudja önmagát fenntartani.

Egy inkarnációs ciklus most véget ér.

Mindannyian tudjuk, hogy test, lélek és szellem hármassága vagyunk.

A földi ruhát, azaz a testet 1 életre, vagyis 1 inkarnációra kapja az ember.

A lelket 1 inkarnációs ciklusra (25920 év).

A lélekben tárolódik minden olyan élmény, érzés, amit valaha az életeink során begyűjtöttünk. Még ha a tudatos elme nem ismeri fel, a lélek akkor is képes emlékezni. Ez az oka pl. annak, ha valaki első látásra szimpatikus, vagy éppen az ellenkezője.
A lelkek felismerik egymást.

Ugyanakkor a lélek arra is képes, ha valaha bármelyik életben már megsérült, tegyük fel megaláztatás érte, akkor ennek emlékét cipeli életről életre. Ezzel a rezgéssel, blokkal pedig újra és újra bevonzza azokat a szituációkat, amelyben megalázottnak érezheti magát.

Tehát az ember nem azonos sem a testével, sem pedig a lelkével. Mi a szellem vagyunk, a Teremtő része, amely szabad és örökké létező.

A blokkjaink, amik akadályoznak bennünket, a testben és a lélekben keresendők és megoldandók.
3 forrásból szerezzük a blokkjainkat:

1. Családi karma: Mindig a meglévő érzelmi örökségért választja a születendő lélek az adott családot. Soha nem konkrét testi tüneteket és szituációkat öröklünk, hanem átveszünk rezgéseket és gondolatmódot, mellyel ugyanazon megoldandó feladatokat teremtjük meg életünkben. Emellett hajlamosak vagyunk olyan terheket magunkra vállalni, mely nem a mi feladatunk lenne, de tudat alatt könnyíteni szeretnénk szüleink sorsán.

Rendszerint ugyanazok a “problémák" figyelhetők meg a családfán (válás, szenvedélybetegségek, megalázás, szegénységtudat, megcsalás, áldozati szerep). Régi beidegződéseink, blokkjaink megakadályoznak abban, hogy haladjunk előre életünk útján, így rendszerint ugyanazokban a szituációkban találjuk magunkat, és érezhetjük, mintha egy helyben toporognánk. S mindaddig ugyanarra a vérvonalra születünk vissza, míg meg nem oldjuk az adott feladatot (vagy egy hasonló családba, ahol hasonló sérülések vannak jelen).

Bizonyos családtagokkal lehetnek elmúlt életeink vagy régi karmánk. Ugyanakkor nem feltétlenül tartoznak lélekcsaládunkhoz, így akár idegennek is érezhetjük őket. A szülők azok, akik leginkább szembesítenek bennünket karmikus feladatainkkal. Ha szüleink már nem kísérik utunkat, akkor párkapcsolataink tartják elénk azt a tükröt, melyet a szülőkkel való kapcsolatunkból nem sikerült megtanulnunk.

Amíg nem érted meg, miért ezt a fizikai családot választottad ezen megtestesülésedre, míg nem világos előtted, miért pont ezektől az emberektől akartál tanulni, s nem tudod, mi volt a lecke, ami Neked szólt, sosem fogod magad maradéktalanul boldognak érezni.

Míg nem történt meg az elfogadás, megbocsátás, megértés édesanyád felé, addig nem tudod működtetni a női teremtő energiákat, a párkapcsolatot, az anyaság energiáit.

Míg nem történik meg ugyanez a megértés az édesapáddal való kapcsolatodban, addig nehézkesen boldogulsz a fizikai világban, a pénz és anyagiak világában.

2. Egyéni karma: Mielőtt a lélek újra reinkarnálódik a földi világba, kiválasztja élete főbb szereplőit és helyzeteit. Mindezt azok alapján, amiket már megélt és megtapasztalt. Számba veszi, hogy kivel van megoldatlan feladata, befejezetlen dolga. Mik azok, amiket még meg kell tanulnia, mert elmúlt életeiben nem sikerült elsajátítani.

3. Kollektív tudat: Minden információ, ami megjelenik a világban, bekerül a köztudatba (minél többet hangoztatják), és ez hatással van ránk. Sosem az influenza vírust kapja el az ember, hanem magát az információt, ami elhiteti Veled, hogy influenzás vagy. Így vonzod be ezt az energiát.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: párkapcsolataink, beidegződéseink, kapcsolatunkból, megakadályoznak, szegénységtudat, családtagokkal, kapcsolatodban, párkapcsolatot, reinkarnálódik, maradéktalanul, feladatainkkal, fordulóponthoz, szembesítenek, megalázottnak, szituációkban, megtapasztalt, begyűjtöttünk, gondolatmódot, asztrológusok, ugyanazokban, megtanulnunk, megaláztatás, szituációkat, választottad, hangoztatják, elsajátítani, befejezetlen, inkarnációra, blokkjainkat, akadályoznak, feladatokat, rendszerint, ellenkezője, inkarnációs, megoldandók, szimpatikus, nagy fordulópont, egész emberiség, asztrológusok szerint, nagyon fontos, egész emberiségre, legtöbben addigra, emberiség fontos, régi világ, inkarnációs ciklus, földi ruhát, lélekben tárolódik, életeink során, tudatos elme, lélek akkor, lelkek felismerik, lélek arra,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Németh László tollából  Németh László tollából  Egy hatékony szolga  Gonosz démon-álarc  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png kislány  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szívem  Jónás Tamás – Végtelen b...  Éretlen vers  Kaffka_Margit  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Adakozás  Éretlen vers  Alázat  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Alázat  Png virág  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png rózsa csokor  Szép álmokat!  Png fotel  Kerüld el az evangélium örömén...  Nagyon különös  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png virág  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Örülök, hogy látlak!  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Png fotel  Hogy lehet megtartani  képre írva  Png férfi  Szívem tiéd  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Akarat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Nevem  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Akarat  Hiányzik  Idő  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Tavaszi kép  Radikális szeretet  Fehér virág  Akik bántanak téged  Png kutya  Rátalálsz  A televizió nem a kultúrát kép...  A sors  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Örülök, hogy látlak!  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Akarat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy lelki imádság  Alázat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Reggel van  Png férfi  Egy lelki imádság  Alázat  Mai harmónia kártyám  képre írva  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
nagy fordulópont, egész emberiség, asztrológusok szerint, nagyon fontos, egész emberiségre, legtöbben addigra, emberiség fontos, régi világ, inkarnációs ciklus, földi ruhát, lélekben tárolódik, életeink során, tudatos elme, lélek akkor, lelkek felismerik, lélek arra, szellem vagyunk, lélekben keresendők, meglévő érzelmi, születendő lélek, adott családot, szituációkban találjuk, helyben toporognánk, vérvonalra születünk, adott feladatot, hasonló családba, szülők azok, szülőkkel való, fizikai családot, emberektől akartál, anyaság energiáit, édesapáddal való, fizikai világban, lélek újra, földi világba, influenza vírust, párkapcsolataink, beidegződéseink, kapcsolatunkból, megakadályoznak, szegénységtudat, családtagokkal, kapcsolatodban, párkapcsolatot, reinkarnálódik, maradéktalanul, feladatainkkal, fordulóponthoz, szembesítenek, megalázottnak, szituációkban, megtapasztalt, begyűjtöttünk, gondolatmódot, asztrológusok, ugyanazokban, megtanulnunk, megaláztatás, szituációkat, választottad, hangoztatják, elsajátítani, befejezetlen, inkarnációra, blokkjainkat, akadályoznak, feladatokat, rendszerint, ellenkezője, inkarnációs, megoldandók, szimpatikus, toporognánk, feltétlenül, fenntartani, figyelhetők, mindannyian, megbocsátás, kiválasztja, fordulópont, édesapáddal, emberiségre, megoldatlan, információt, szereplőit, örökségért, információ, blokkjaink, nehézkesen, boldogulsz, különleges, könnyíteni, helyzeteit, megoldandó, rezgéseket, születendő, életünkben, feladatunk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 998
  • e Hét: 6643
  • e Hónap: 15178
  • e Év: 62771
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.